Zemco uit Antwerpen verzorgt uw binnen- en buitenschilderwerken

 

Vakkundige schilderwerken met oog voor detail

Algemene Schilder- & Decoratiewerken Zemco BVBA is als schilders- en decoratiebedrijf al 35 jaar actief in en rond Antwerpen. Wij verzorgen binnen- en buitenschilderwerken. Zowel grote als kleine projecten, nieuwbouw- en renovatieprojecten voor particulieren, bedrijven, architecten en interieurontwerpers.

 

Bij Zemco staan klantenservice en kwalitatief en duurzaam schilderwerk hoog in het vaandel. Onze professionele medewerkers maken enkel gebruik van de beste verven en verfsystemen en dankzij onze vakkundige aanbrengmethode geniet u van een optimale prijs-kwaliteitsverhouding.

 

Onze ervaring is breed: schilderen van muren en plafonds, behangen, herstellen van sierlijsten (moulures), lakken van houtwerk, ramen en deuren, alle buitenschilderwerken zoals gevels, dakgoten, ramen en deuren, kroonlijsten, speciale technieken zoals kaleien en gebruik van kwartsverf … We staan ook in voor professioneel kleuradvies op maat.

 

Daarnaast kunt u een beroep doen op Zemco voor de renovatie van panden, met als specialiteit oude herenhuizen, of ons inschakelen voor het periodiek onderhoud van uw pand of woning.

 

Interesse in de hoogwaardige schilder- en decoratiewerken van Zemco? Vraag dan vrijblijvend een gratis offerte aan en ontdek onze aantrekkelijke prijzen!

Contacteer ons

03 218 71 00

0479 94 00 44

Bezoek onze website

Kernwoorden: Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco, schilder- en decoratiewerken, binnen- en buitenschilderwerken, speciale verftechnieken, kalleien en spuittechnieken, sierpleisters, wand- en vloerbekledingen kroonlijsten, moulures, schilderen van gevels en wanden, kleuradvies, projecten voor particulieren, bedrijven, kantoren, schilderwerken, schilderen, schilderwerk binnen en buiten, behangen, kalleien, bezetten