Zemco uit Antwerpen verzorgt uw binnen- en buitenschilderwerken

 

Binnen- en buitenschilderwerken Antwerpen

Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco, gevestigd in hartje Antwerpen, staat in voor binnen- en buitenschilderwerken. We hanteren speciale verftechnieken, spuittechnieken en sierpleister. U kan ook bij ons terecht voor al uw wand- en vloerbekleding, kroonlijsten, moulures en gevels.

 

Zemco Algemene Schilder- en Decoratiewerken staat met zijn 25 jaar ervaring klaar voor zowel grote als kleine projecten voor particulieren, bedrijven en kantoren.

 

U kan bij ons ook terecht voor gevelrestauratie, zoals het herstellen van gevels, moulures, kroonlijsten, betonherstellingen, anti-graffiti behandelingen, ontmossingswerken en hervoegen.

 

Naast gevelrestauratie doen wij ook aan gevelrenovatie waarbij we gevels onderhouden en reinigen, zoals zandstralen, chemisch reinigen, torboreinigen onder hoge druk en verder ook pleisterwerken en schilderwerken.

 

Bezoek onze website voor een referentielijst of bel ons voor alle info omtrent schilderwerken, zoals kaleien en spuittechnieken of voor gevelrestauratie en gevelrenovatie.

Schilder- en Decoratiewerken Zemco

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.Kernwoorden

Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco, schilder- en decoratiewerken, binnen- en buitenschilderwerken, speciale verftechnieken, kalleien en spuittechnieken, sierpleisters, wand- en vloerbekledingen kroonlijsten, moulures, schilderen van gevels en wanden, kleuradvies, projecten voor particulieren, bedrijven, kantoren, schilderwerken, schilderen, schilderwerk binnen en buiten, behangen, kalleien, bezetten

Contacteer ons

03 218 71 00

0479 94 00 44

Bezoek onze website